Om klinikken

januar 25, 2016

11390290_833941900031300_134560852804588834_n

Vi ligger sentralt lokalisert i Oslo sentrum. Hos oss jobber leger (inkludert gynekolog og barnelege), ernæringsfysiolog og ernæringsveiledere, psykologer, akupunktører, homeopater, osteopater, kiropraktor, fysioterapeuter, psykomotorisk fysioterapeut og manuellterapeut. Vi har også eget laboratorium og test- og infusjonsavdeling.

Balderklinikken er stedet der et bredt utvalg av behandlere samarbeider på tvers av profesjonsgrensene for å kunne tilby et bedre og bredere helsetilbud. Vår erfaring er at pasienter oppsøker mange ulike behandlere hver for seg, men at disse ofte ikke samarbeider godt. Vi ønsker å være et felles stopp for våre pasienter for mange ulike behandlergrupper. Balderklinikken samarbeider også med annen ekspertise utenfor klinikken der det er behov for det. Legene ved Balderklinikken tar i mot pasienter med alle allmennmedisinske problemstillinger.

Vi ønsker å finne den eller de behandlingsformer som kan hjelpe deg til bedre helse og et naturlig friskere liv. Målet vårt er at du til enhver tid skal få den behandlingen som er riktig for deg og som gir minst mulig komplikasjoner og bivirkninger. Ved Balderklinikken har vi høyt kvalifisert helsepersonell innenfor både tradisjonell og komplementær medisin. Flere av våre behandlere har utdannelse både innen skolemedisin og komplementær medisin.

Vår visjon er «Naturlig friskere», den vil vi etterleve ved å:

1: Se hele deg, ikke bare ett symptom av gangen.
2: Se det komplekse samspillet mellom fysiske, emosjonelle og psykiske aspekter.
3: Finne de grunnleggende årsakene til sykdom, ikke bare behandle symptomene.
4: Søke naturlig behandling.
5: Veilede og hjelpe deg til å ta vare på deg selv og din helse ved å lytte til kroppens signaler og forebygge sykdom.
6: Bedre din livskvalitet.

Se også: Baldermetoden