Balderklinikken - Naturlig friskere
  • Hjem
  • Bestill time
  • Priser
  • Tjenester
      • Osteopati
      • Akupunktur
      • Mindfulness
      • Homeopati
      • Lege
      • Ernæring
      • Gynekologi
      • Psykiatri
      • Helsecoach
      • Balder apotek
  • Symptomer
  • Balderbloggen
  • Kurs
  • Om klinikken
    • Kontakt
    • Team Balder
    • Baldermetoden
    • Priser
    • Presse
    • Personvern
    • Jobbe med oss?
  • Click to open the search input field Click to open the search input field Søk
  • Menu Menu

Kostholdsanalyse

Her kan du fĂ¥ en rask vurdering av kvaliteten pĂ¥ kostholdet ditt! Fyll bare ut skjemaet under.

Det er en fordel om du registrerer alt du spiser i 2-3 dager før du fyller ut skjemaet. Da vil du fĂ¥ en bedre oversikt over hva du faktisk spiser. Juster eventuelt hva du legger inn som svar om du ofte avviker fra det du spiste akkurat de dagene du valgte.

Noen av spørsmĂ¥lene kan kreve ekstra nøye vurdering da det kan være lett «Ă¥ glemme» matvarer du har spist fra enkelte kategorier. For eksempel vil bĂ¥de grovbrød, lyst brød, lasagne og fiskepinner inngĂ¥ i melmatkategorien (spørsmĂ¥l 10 under), mens pumpernickelbrød uten mel (men med knekte/hele korn) ikke inngĂ¥r. Er du i tvil gjør du bare sĂ¥ godt du kan, og forteller om hva du var i tvil om nĂ¥r du kommer til din behandler.

(Denne kalkulatoren er i utgangspunktet kun beregnet pĂ¥ personer som skal til eller har vært hos behandlere ved Balderklinikken, men kan være nyttig som en grov oversikt over kvaliteten pĂ¥ ditt kosthold uten at du oppsøker en behandler. Om resultatene ikke er tilfredsstillende, vil ikke resultatene være nok til Ă¥ avgjøre om endringer i kostholdet bør gjøres.

Svarene vil tolkes i lys av øvrige opplysninger om ditt kosthold som det blir spurt om pĂ¥ timen hos en av vĂ¥re behandlere. OgsĂ¥ blodprøver, helsetilstand og flere andre forhold vil ha betydning for hvilke ernæringsrettede tiltak som eventuelt foreslĂ¥s. Kalkulatoren gjelder for voksne.)

Før du fyller ut skjemaet bør du merke deg:

  • Noen spørsmĂ¥l gjelder per dag og andre per uke.
  • Du kan ogsĂ¥ taste inn verdier bak komma nĂ¥r det gjelder antall porsjoner, for eksempel 0,5 og 1,5.
  • Noen av spørsmĂ¥lene krever at du tenker nøye gjennom hva som utgjør en porsjon, og at du bruker tid pĂ¥ Ă¥ tenke gjennom hvor mye du faktisk spiser. 
  • Forsikre deg om at tallet du legger inn pĂ¥ de ulike spørsmĂ¥lene ikke «ruller» til andre tall nĂ¥r du bruker musen for Ă¥ scrolle

  • (En porsjon: 200 gram)
    Angi et tall fra 0 til 30.
  • (En porsjon: 200 gram)
    Angi et tall fra 0 til 30.
  • Angi et tall fra 0 til 30.
  • Ett glass: 200 gram
    Angi et tall fra 0 til 30.
  • En porsjon: 3 skiver/30 gram
    Angi et tall fra 0 til 30.
  • En porsjon: 227 gram
    Angi et tall fra 0 til 30.
  • En porsjon: En hamburger, en pølse, en karbonade
    Angi et tall fra 0 til 30.
  • Angi et tall fra 0 til 30.
  • En porsjon er en stor hĂ¥ndfull godteri, eller et bløtkakestykke, en god morgen-yoghurt, et stort glass juice,
    Angi et tall fra 0 til 30.
  • En porsjon: et pizzastykke, en brødskive, osv
    Angi et tall fra 0 til 30.
  • Kornblandinger, byggris, ris, pumpernickelbrød, havregryn og andre hele eller valsede korn, hel quinoa, osv. En porsjon: 80 gram tørrvare.
    Angi et tall fra 0 til 30.
  • En porsjon: et medium eple, en hĂ¥ndfull bær
    Angi et tall fra 0 til 30.
  • En porsjon: en gulrot, ett grønnkĂ¥lblad, en rødbet.
    Angi et tall fra 0 til 30.
  • Angi et tall fra 0 til 30.
  • En porsjon: en spiseskje. (Husk ogsĂ¥ gresskarkjerner som kan finnes i en del knekkebrød)
    Angi et tall fra 0 til 30.
  • (Dvs ikke nøtter og sukkerbasert godteri. Vanlig størrelse pĂ¥ posen = ca 200 gram)
    Angi et tall fra 0 til 30.
  • Angi et tall fra 0 til 30.
  • Angi et tall fra 0 til 30.
  • Angi et tall fra 0 til 30.
  • Dette feltet er for valideringsformĂ¥l og skal stĂ¥ uendret.
RING FOR TIME
BESTILL TIME PER E-POST

Bloggkategorier

Siste fra Balderbloggen

  • Det siste Ă¥ret har vĂ¥r egen lege: Ragnhild Skari Iuell skrevet boken.
  • Hvorfor snakker alle om faste?
  • Glukosedronningen/Glucose Goddess
  • Er du lei av Ă¥ gĂ¥ pĂ¥ lav-FODMAP-diett?
  • Medisiner eller livsstilstiltak mot hjerte-karsykdom?

Balderklinikken

Munchs gate 7
0165 Oslo

Telefon: +47 22991700 

Epost: post@balderklinikken.no

Personvernerklæring

  • facebook

Ă…pningstider

Klinikken : 

Laboratoriet har egne Ă¥pningstider. Se lenger ned pĂ¥ siden

VI ER PĂ…SKESTENGT fra 16/4 kl 16.00 til 22/4 kl 08.00

Ordinære Ă¥pningstider for behandlinger:

Man- Fredag : 08:00 – 20: 00

Resepsjonen/Telefon er Ă¥pen:

Man/Ons/Torsdag : 08:00 – 17: 00 (STENGT kl 16.00 16/4)

Tirs/Fredag:              08:00 – 16:00

Meld deg pĂ¥ nyhetsbrev

Laboratoriet’s  Ă¥pningstider i pĂ¥sken: 

STENGT  fra 16/4 kl 12.00   til 22/4 kl 08.30 

Ordinære Ă¥pningstider:

Mandag/onsdag og torsdag: kl. 08.30-15.00

Tirsdager: kl 08.30 – 13.00 og 14.00 – 15.00 ( stengt 13-14)

Fredag ( og dager før helligdager) : kl. 08:30-12:00

Maps were disabled by the visitor on this site. Click to open the map in a new window.
© Balderklinikken 2018 | Utviklet av New Element
  • Hjem
  • Bestill time
  • Priser
  • Tjenester
  • Symptomer
  • Balderbloggen
  • Kurs
  • Om klinikken
Scroll to top Scroll to top Scroll to top
X
X